Image
Top
Menu

Expositie ‘een kleine greep uit groots werk’ van het werk van Jan Asselbergs

van 8 mei t/m 29 juli 2018

Lees meer …

Tentoonstelling 'In Their Footsteps' in het kader van het 100-jarig bestaan van de VVAO'


In 2018 herdenkt de VVAO (Vereniging Vrouwen met een hogere Opleiding) haar honderdjarig bestaan. Zij is trots om 100 jaar VVAO én empowerment van vrouwen in Nederland te kunnen vieren. In dit kader is dan ook van 2 juni t/m 1 juli 2018 de tentoonstelling ‘In Their Footsteps’ in Museum Slager te bezoeken.

Lees verder

Expositie Jan Asselbergs: ’n kleine greep uit groots werk'


Van 08 mei tot en met 29 juli 2018 toont Museum Slager een kleine selectie schilderijen, tekeningen en sculpturen, uit het bijzondere en grootse oeuvre van de veelzijdige kunstenaar Jan Asselbergs.

Lees verder

Monique Broekman verzorgt rondleidingen bij haar expositie In Dialoog


In het kader van de tentoonstelling “In dialoog” zal Monique Broekman meerdere keren een rondleiding geven in het museum. Deze rondleiding zet zich voort in een rondgang naar het stadhuis waar het koningsportret hangt en naar de Willem2Fabriek waar ze in 2016 muurschilderingen maakte. Data van deze rondleidingen: zaterdagen 24 februari, 10 en 24 maart, 7 en 21 april 2018.

Lees verder

Winnaar Storioni festival te horen in Museum Slager op 23 januari 2018


Op dinsdag 23 januari vond er een avondwandeling met concerten plaats. De concerten werden uitgevoerd op 3 verschillende locaties: Museum Slager, Stedelijk museum en Willem Twee Concertzaal.

Lees verder

Rondleidingen expositie Slagers herontdekt op 21, 22, 23 en 28, 29 en 30 december 2017


Om u uitgebreid te laten genieten van de collectie Slager organiseren wij op 21, 22, 23 en 28, 29 en 30 december groepsrondleidingen waarin u deskundige uitleg krijgt over de kunstenaars en de getoonde werken. Deelname aan de rondleiding is gratis.

Lees verder

Opreden van James Oesi in Museum Slager op zondag 12 november 2017


In het kader van Festival November Music treedt James Oesi op in Museum Slager samen met Pieter Smithuijsen, Luciano Berio en Francois Rabbath op 12 november 2017. De optredens vinden plaats van 13:30 – 14:00 uur, van 14:30 – 15:00 uur, en van 15:30 – 16:00 uur.

Lees verder

Gemeente Oisterwijk schenkt het belangrijke schilderij Onze Lieve Vrouw aan Museum Slager


Het College van B&W van de gemeente Oisterwijk heeft onder leiding van burgemeester Hans Janssen een groot cadeau aan stichting Museum Slager overgedragen. Het cadeau is het belangrijke schilderij ‘Onze Lieve Vrouw’, een 120 jaar oud werk van P.M. (Petrus Marinus) Slager. Namens het bestuur heeft de voorzitter van het museum, Peter Berlijn, tijdens een ceremoniële bijeenkomst onder hartelijke dankzegging het unieke en prachtige cadeau in ontvangst genomen.

Lees verder

Museum Slager zet de bloemetjes buiten tijdens de Kunstnacht Den Bosch op 30 september 2017


De schilders Petrus Marinus, Piet, Frans, Jeannette, Corry, Suze, Marie en Tom van de familie Slager zetten hun beste beentje voor en de bloemetjes buiten.
Museum Slager toont een selectie fleurige werken uit hun markante collectie, alleen op De Beurs in de Kaaijhallen tijdens de Kunstnacht.

Lees verder

Museum Slager met expositie Slagers herontdekt in vernieuwd museum vanaf 9 september 2017


Het museum heeft een gedegen opknapbeurt ondergaan. De muren, plafonds en kozijnen hebben een frisse kleur gekregen. De belichting is aangepast en waar nodig vernieuwd. Het museum heeft besloten de rijke collectie van de acht schilders van de familie Slager in zijn volle glorie te laten zien.

Lees verder

Museum gesloten i.v.m. werkzaamheden van 28 augustus tot en met 8 september 2017

Museum Slager sluit van 28 augustus tot en met 8 september tijdelijk zijn deuren. De vernieuwde presentatie van de rijke kunstcollectie is vanaf 8 september in volle glorie te bewonderen.

Lees verder