Image
Top
Menu
23 augustus 2017

Nieuwsflits augustus 2017


Museum Slager gesloten
van 28 augustus tot en met 8 september 2017


Museum Slager sluit van 28 augustus tot en met 8 september tijdelijk zijn deuren. De vernieuwde presentatie van de rijke kunstcollectie is vanaf 9 september 11.00 uur in volle glorie te bewonderen.
Veel werken van de acht schilders van de familie Slager die in de laatste jaren zelden waren te zien, hangen dan op zaal. Ook zullen er bijzondere aanwinsten en bruiklenen getoond worden.
Vanaf de ontvangst tot de laatste zaal krijgen de vele schilderijen, tekeningen en etsen van alle schilders van de familie een eigen plek. Onze gasten kunnen in al onze zalen met de hernieuwde opstelling onder de toepasselijke naam Slagers herontdekt weer volop genieten.
Bovendien ondergaat tijdens de sluiting het historische pand een gedegen opknapbeurt: de muren, plafonds en kozijnen krijgen een frisse kleur. De belichting wordt aangepast en waar nodig vernieuwd. De ontvangstruimte wordt zo ingericht, dat onze gasten, van groot tot klein, zich direct thuis voelen in ons unieke gebouw in hartje ‘s-Hertogenbosch. Met nieuwe, toegankelijke informatieteksten kunnen zij zich gemakkelijk oriënteren.
Museum Slager blijft een inspirerende culturele toplocatie in de Brabantse hoofdstad!

Foto van de werkzaamheden

De zalen krijgen een verfrissende opknapbeurt