13 juli 2019

Heringerichte expositie van werken van familie Slager

• Kosten: Normale entreeprijzen
  • Locatie: Museum Slager

• Attentie: de data zijn onder voorbehoud van de Corona-ontwikkelingen en -richtlijnen

Herinrichting Museum Slager. Omstreeks  25 oktober 2020 heropening van de vaste expositie van werken van de familie Slager.

Er is van 6 t/m 24 oktober hard gewerkt aan een herinrichting van de vaste expositie van de werken van de familie Slager. De titel van deze herinrichting luidt “Stap in de wereld van de familie Slager”.

Bij deze herinrichting wordt veel werk dat nu nog in het depot ligt gerestaureerd en/of schoongemaakt, waarna deze worden tentoongesteld in de permanente tentoonstelling over leven en werk van de familie Slager. Naast deze min of meer permanente tentoonstelling worden ook werken uit het depot wisselend tentoongesteld.

DutchEnglish