15 december 2018

Lezing “Goden in Egypte” n.a.v. de expositie in het Rijksmuseum voor oudheden te Leiden

Op maandag 11 maart 2019 houdt drs. Brigitte Mommers van Art and Leisure uit Amsterdam een lezing met titel “Goden in Egypte” n.a.v. de expositie in het Rijksmuseum voor oudheden te Leiden.

De lezing begint om 19.30 of 20.00 uur in Museum Slager. De kosten bedragen € 12.50 p.p. inclusief pauzeconsumptie. Vrienden en vrijwilligers van Museum Slager krijgen 10% korting op deze prijs.

Aanmelden
Aanmelden kan middels onderstaand reserveringsformulier.  Uw plaats(en) worden dan gereserveerd en uw toegangskaarten liggen klaar bij de balie van het museum vanaf een half uur voor aanvang van de lezing.

Reserveringsformulier

Ticket Prijs Aantal
Gewenste aantal plaatsen €0,00 Uitverkocht

Dit is een anti-spam vraag