17 november 2021

Meet & Greet met Frank van Driel

Dit evenement vindt plaats van 12 december 2021 tot en met 6 februari 2022. De eerstvolgende keer is op 12 december 2021

• Kosten: Normale toegangskosten tot het museum
  • Locatie: Museum Slager
  • Toekomstige data:

• Op de zondagen 12 december 2021 en 16 januari en 6 februari 2022 is kunstfotograaf Frank van Driel van 13.00 tot 17.00 uur in Museum Slager aanwezig voor ontmoetingen met bezoekers van zijn expositie ‘The Art of Perception’.

De werken van Frank van Driel dagen uit om heel goed te kijken. Met zijn lichtgebruik en symboliek refereert hij aan de grote Hollandse en Vlaamse schilders uit de 17e eeuw. Hij fotografeert antieke objecten van glas, zilver, aardewerk en tin in een intrigerend samenspel met mensen, wild, vissen, bloemen en vruchten en verbindt zo verleden, heden en toekomst.

De expositie ‘The Art of Perception’, die van 21 november 2021 tot en met 20 februari 2022 te zien is, laat een selectie eigentijdse stillevens en (naakt)portretten van Frank van Driel zien. Frank van Driel, professioneel fotograaf sinds 2001, is nationaal en internationaal bekend. Zijn werk is gepresenteerd op grote kunstbeurzen zoals de KunstRAI, PAN Amsterdam en TEFAF Maastricht en hij had exposities in Amsterdam, Hong Kong, Antwerpen en Londen.

Frank van Driel woont in Vught en werkt in zijn zeer bijzondere atelier ‘Het Pand’, gevestigd in een uit 1424 daterend voormalig klooster in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Frank van Driel, The naked Truth (Calculated)

DTV heeft in de nieuwsuitzending van vrijdag 19 november aandacht besteed aan deze expositie van Frank van Driel. Hieronder is dit item uit die nieuwsuitzending te bekijken.

DutchEnglish