20 december 2018

Speciaal voor kinderen: word museumkid en/of museuminspecteur!

• Kosten:
  • Zoekwoorden: , ,

• Van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019 neemt Museum Slager deel aan de kerstcampagne Museumkids. Kom je ook? Vanaf nu liggen de buttons voor jou klaar!

Museum Slager stimuleert museumbezoek van mensen van alle leeftijden. Soms hoort daar iets bijzonders bij. Zoals nu. We nodigen in de kerstvakantie in het bijzonder kinderen uit om met hun ouders ons museum te bezoeken. Van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019 ontvangen kinderen bij de balie ontvang speciale museumkidsbuttons. Kinderen kunnen meedoen aan een landelijke wedstrijd en/of Museuminspecteur worden.

Museum Slager sluit hiermee aan bij de kerstcampagne Museumkids van de Museumvereniging. Deze vereniging stimuleert een sterkere binding van álle inwoners van Nederland met de collecties van Nederlandse musea – dus ook van families met kinderen in de basisschoolleeftijd. In 2018 hebben zo’n 4.000 Museumkids en Museuminspecteurs ruim 11.000 inspecties gedaan met 70 Kidsproof musea als resultaat.

Meer weten over de campagne? Kijk dan op https://www.museumkids.nl/