Image
Top
Menu

4 november 2019

Workshop ‘Schilderen met Thecla’


Evenementgegevens

 • Datum:
 • Kosten: € 75,- (Vrienden en vrijwilligers van het museum betalen € 65)
 • Locatie: Museum Slager
 • Categorieën:

 • Klik op de afbeelding om deze te vergroten

   

  Op 18 november aanstaande organiseert Museum Slager onder de titel “Schilderen met Thecla” de eerste van een serie tekenworkshops. Thecla Renders zal in totaal vier workshops verzorgen waarin belangstellenden intensief kunnen werken aan hun teken- en schildervaardigheden.

  De bekende kunstenares Thecla Renders zal in totaal 4 workshops verzorgen. Elke workshop neemt ongeveer een dag in beslag, start om 10.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. Ook wie weinig of nooit heeft geschilderd of getekend is van harte welkom! De lesdagen zijn zo opgebouwd dat iedereen kan deelnemen en dat iedereen er het nodige van opsteekt. De vier workshops krijgen elk een eigen thema. Het thema van de eerste workshop op 18 november is HERFST. Ook als je nog nooit een kwast of postlood hebt vastgehad, ben je van harte welkom

  Thecla Renders woont en werkt in Den Bosch. Ze studeerde aan de Rotterdamse Kunstacademie en voltooide de studie kunstgeschiedenis aan de universiteit van Leiden in 1983. Sinds 1985 is zij werkzaam als kunstenaar en exposeert regelmatig in binnen en buitenland. Zij schildert figuratief en hanteert als motieven alledaagse voorwerpen zoals bloemen en (portretten van) mensen. Eenvoudige en sobere vormen werkt zij expressief en decoratief uit, hetgeen vaak resulteert in feestelijke en vrolijke schilderijen.

  De kosten zijn €75,- per workshop (vrienden en vrijwilligers van Museum Slager €65,-). Voor meer informatie of vragen over de toegangsprijs: neem s.v.p. contact op met Gabriëlle Bueters, assistentcoördinator Museum Slager, telefoon 06 5397 9904.

  Aanmelden kan via onderstaand reserveringsformulier.

  Reserveringsformulier

  Ticket Prijs Aantal
  Reservering(en) €0,00 Uitverkocht

  Dit is een anti-spam vraag

  Door het reserveren van een of meer plaatsen geeft u ons toestemming de door u ingevulde gegevens te registreren. Binnen een week na afloop van deze activiteit worden uw gegevens bij ons verwijderd.