Image
Top
Menu

Algemene voorwaarden winkel

Algemene voorwaarden webwinkel Museum Slager

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en aankopen die via Museum Slager worden gedaan, beschikbaar op www.museumslager.com. Door te bestellen via de website, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Op deze pagina staan, samen met de genoemde documenten, de algemene voorwaarden waarvoor Museum Slager een van de op de website genoemde producten levert en de voorwaarden waarvoor u onze website mag gebruiken. Lees deze algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat u producten van onze website gebruikt en bestelt. Door het bestellen van een van onze producten stemt u ermee in gebonden te zijn aan deze algemene voorwaarden.

Hoe wordt het contract gevormd tussen u en Museum Slager?
Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een e-mail van Museum Slager waarin staat dat wij uw bestelling hebben ontvangen. Dit betekent niet dat uw bestelling is geaccepteerd. Het plaatsen van een bestelling vormt alleen een verzoek aan Museum Slager om een product te leveren. Alle bestellingen zijn onder voorbehoud van aanvaarding door Museum Slager en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. De aanvaarding van een bestelling wordt bevestigd via e-mail die bevestigt dat het product is verzonden (de verzendbevestiging). Het contract tussen u en Museum Slager is pas gevormd zodra Museum Slager u de verzendbevestiging stuurt. Het contract heeft alleen betrekking op producten waarvan we de verzending hebben bevestigd in de verzendbevestiging. Wij zijn niet verplicht om andere producten te leveren die mogelijk deel uitmaakten van uw bestelling totdat de acceptatie van dergelijke producten is bevestigd met een verzendbevestiging. Museum Slager houdt zich jet recht voor om een bstelling te weigeren.

Prijs en betaling
De prijs van alle producten wordt weergegeven op onze website, behalve in het geval van een fout. Tenzij anders vermeld, zijn deze prijzen exclusief leveringskosten, die worden toegevoegd aan het totale verschuldigde bedrag. Alle prijzen zijn inclusief  BTW. Internationale bestellingen zijn onderworpen aan en kunnen belastingen en rechten aantrekken, zoals bepaald door het douanekantoor in het land van bestemming. De betaling van eventuele rechten en belastingen is de verantwoordelijkheid van de ontvanger. Af en toe kan dit worden vermeld als extra verzendkosten. Onze excuses voor het ongemak dat dit kan veroorzaken, maar Museum Slager heeft geen controle over dergelijke kosten.

Retourneren en ruilen
Mocht u niet tevreden zijn met een of meer van de geleverde producten, laat het ons dan weten. Wij willen dat u tevreden bent met alle aankopen bij Museum Slager. U heeft de mogelijkheid om uw producten in te ruilen of terug te sturen, binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket.

Stuur een e-mail naar info@museumslager.com met uw bestelnummer, het product of producten dat(die) u wilt retourneren/ruilen en geef uw reden van retourneren op. Als u het wilt ruilen voor een ander product, geef dan aan welk artikel u wilt ontvangen. Stuur uw producten niet terug voordat u de e-mail met retourconformatie van ons hebt ontvangen.

Artikelen die worden geretourneerd moeten in perfecte, niet gebruikte staat verkeren. Museum Slager betaalt binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel het aankoopbedrag terug. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

Museum Slager kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verloren voorwerpen tijdens retourzendingen. De klant is altijd verantwoordelijk voor het retourneren. Museum Slager accepteert geen retourzendingen van aanbiedingen. Wel kunt u dit artikel ruilen voor een ander product. Er vindt geen terugbetaling plaats van aanbiedingen.

Als u vragen heeft over Retouren en Ruilen, neem dan contact met ons op via info@museumslager.com

Privacybeleid
Uw privacy is voor ons van uitermate belang. Meer leest u hierover in ons Privacybeleid op onze website.

Gegevens Museum Slager

Naam: Stichting P.M. Slager
Handelend onder de naam Museum Slager
Adres:
Choorstraat 8 (bezoekadres)
Choorstraat 16 (postadres)
5211 KZ ‘s-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073-133216

Bereikbaarheid:
Van dinsdag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur Op zondag vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur
E-mailadres: info@museumslager.com

KvK-nummer: 41080382
Btw-nummer: NL804742315B01

DutchEnglish