Image
Top
Menu

Algemene voorwaarden veiling

Veilingvoorwaarden Het Genereuze Gebaar

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en aankopen die via Museum Slager worden gedaan, beschikbaar op www.museumslager.com. Een bestelling wordt pas een aankoop, nadat het verschuldigde bedrag is ontvangen. Door te bestellen via de website, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Het proces
Alleen geregistreerde personen kunnen bieden op een veilingobject(kavel). Deze registratie wordt pas effectief na verifiëring van het betreffende e-mailadres. Ook niet geregistreerde personen kunnen het verloop van de veiling van de diverse kavels volgen.

Indien er binnen de laatste 5 minuten voorafgaand aan de aangegeven sluitingstijd van een veilingobject nog een bod wordt uitgebracht, wordt de feitelijke sluitingstijd van voor dit veilingobject met 10 minuten verlengd, om andere bieders de gelegenheid te geven een hoger bod uit te brengen.

De persoon die het bod heeft uitgebracht dat het hoogste geboden bedrag is op het moment dat de veiling eindigt, heeft de veiling gewonnen. Dit bod wordt winnaarsbod genoemd. De winnaar van een veiling is verplicht het geveilde object af te nemen tegen betaling van het bedrag van het winnaarsbod.

Over de uitslag van deze veiling kan niet worden gecorrespondeerd. Verder verwijzen we u ook naar de veilingprocedure.

Hoe wordt het contract gevormd tussen u en Museum Slager?
Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een e-mail van Museum Slager waarin staat dat wij uw bestelling hebben ontvangen en op welke wijze u het aankoopbedrag dient te voldoen.

Prijs en betaling
De prijs van alle producten wordt weergegeven op onze website, behalve in het geval van een aperte fout. Tenzij anders vermeld, zijn deze prijzen exclusief leveringskosten, die worden toegevoegd aan het totale verschuldigde bedrag. Alle prijzen zijn inclusief  BTW. Internationale bestellingen zijn onderworpen aan en kunnen belastingen en rechten aantrekken, zoals bepaald door het douanekantoor in het land van bestemming. De betaling van eventuele rechten en belastingen is de verantwoordelijkheid van de ontvanger. Af en toe kan dit worden vermeld als extra verzendkosten. Onze excuses voor het ongemak dat dit kan veroorzaken, maar Museum Slager heeft geen controle over dergelijke kosten. De betaling van een object dat door directe aankoop of door het uitbrengen van het winnaarsbod is verkregen, dient te geschieden binnen 5 werkdagen nadat de betreffende winnaar een betalingsverzoek hiertoe per e-mail heeft ontvangen.

Retourneren en ruilen
Een door veiling verkregen aankoop kan niet worden geretourneerd of geruild.

Privacybeleid
Uw privacy is voor ons van uitermate belang. Meer leest u hierover in ons Privacybeleid op onze website.

Gegevens Museum Slager

Naam: Stichting P.M. Slager
Handelend onder de naam Museum Slager
Adres:
Choorstraat 8 (bezoekadres)
Choorstraat 16 (postadres)
5211 KZ ‘s-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073-133216

Bereikbaarheid:
Van dinsdag t/m zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur Op zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur
E-mailadres: info@museumslager.com

KvK-nummer: 41080382
Btw-nummer: NL804742315B01

DutchEnglish