26 februari 2021

Paas-Kleur-Wedstrijd voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Inzenden Paas-Kleur-Wedstrijd voor kinderen van 8 tot 12 jaar is gesloten

Familiezaal

Klik op deze tekening om af te drukken of te downloaden

Geïnspireerd door de enthousiaste reacties op het kinderatelier en op de tekeningen van de kunstenaars Slager, heeft de Werkgroep Educatie van Museum Slager het initiatief genomen tot een eerste Paas-Kleur-Wedstrijd voor kinderen.
De werkgroep heeft voor de prijsvraag twee kleurplaten gemaakt:

• Suusje aan het schilderen: voor kinderen van 5 tot 8 jaar
  • De ‘familiezaal’: voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

De ‘familiezaal’ is een tekening van de oranje zaal in Museum Slager, waarin veel portretten hangen van de acht kunstenaars en hun ouders.
Kinderen kunnen de kleurplaten naar eigen inzichten en voorkeuren inkleuren met kleurpotloden of verf. Meedoen kan tot en met uiterlijk zaterdag 10 april bij Museum Slager. Inleveren van de kleurplaten c.q. kunstwerken kan per post (Museum Slager, Choorstraat 8, 5211 KZ ’s-Hertogenbosch) of bij het museum, aan de achterzijde, St. Jans Kerkhof 13 op woensdag en vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur.
Graag bij deelname de adresgegevens, je leeftijd, je telefoonnummer en je emailadres achter op de tekening vermelden.
Een deskundige jury zal de kleurplaten beoordelen. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Voor beide prijsvragen zijn drie prijzen beschikbaar: 1e prijs een tegoedbon of cadeau uit de winkel van Museum Slager ad € 15,-. 2e prijs tegoedbon of cadeau ad € 10,-. 3e  prijs tegoedbon of cadeau ad €7,50.
De resultaten zullen wij ook op andere wijze laten zien in het museum, op deze website en in een van de volgende nieuwsbrieven.

DutchEnglish