Image
Top
Menu
14 december 2017

Rondleidingen Slagers herontdekt

Schatten uit ons depot tentoongesteld 

Drie generaties, acht kunstenaars 

Achter de statige gevels van Museum Slager maakt u kennis met ruim een eeuw schilderkunst van de Bossche familie Slager: grondlegger Petrus Marinus Slager, zijn zonen Piet en Frans, dochters Jeannette en Corry, schoondochters Suze en Marie en kleinzoon Tom.

Naast de permanente kernexpositie van werken van de familie Slager organiseert Museum Slager regelmatig wisseltentoonstellingen van werken  van hedendaagse figuratieve kunstenaars.

Echter, ééns in de drie jaar is het gehele museum gevuld met werken van de familie Slager, aange- vuld met enkele werken van relevante tijdgenoten zoals bijvoorbeeld de Josselin de Jong en Karel Cordes.

Dat driejaarlijkse moment is nu. Tot en met 28 januari 2018 kunt u genieten van schatten uit ons depot, van nieuwe aanwinsten en van een aantal bruiklenen. Portretten, landschappen, interieurs, genrestukken, stadstaferelen, bloemen en stillevens zijn er te kust en te keur.

Groepsrondleidingen

Om u uitgebreid te laten genieten van de collectie Slager organiseren wij op 21, 22, 23 en 28, 29 en 30 december groepsrondleidingen waarin u deskundige uitleg krijgt over de kunstenaars en de getoonde werken. Deelname aan de rondleiding is gratis. U betaalt alleen uw toegangsprijs (€ 7,-, Museumkaart gratis). De rondleiding wordt afgesloten met een gratis kopje koffie of thee.

Meld u aan

Om u zo goed mogelijk te kunnen ontvangen beperken wij het aantal deelnemers tot maximaal 20 per groep. Aanmelding vooraf is vereist. U kunt de datum waarop u komt en het aantal personen telefonisch aanmelden via 073- 6133216 of via mail info@museumslager.com

De rondleidingen beginnen steeds om 14.00 uur. Indien er een grote belangstelling is zullen wij om 15.30 uur een tweede rondleiding organiseren.