7 februari 2016

Vrijdag 26 februari: Familiemiddag rond Jeroen Bosch en de familie Slager

thumb_DSC_1349_1024 - CopyCultureel Organisatiebureau Artifex heeft in samenwerking met Museumkaart een aantal bijzondere arrangementen samengesteld. Een Familiereeks, vol leuke arrangementen voor jong en oud, ook in ‘s-Hertogenbosch en Museum Slager. Dus bezoekt u graag een museum waar u ook samen met familie nog een leuke activiteit kunt doen? Doe dan mee!

Op vrijdag 26 februari wordt een familiemiddag in ‘s-Hertogenbosch georganiseerd rond Jheronimus Bosch en de kunstenaarsfamilie Slager.

Na ontvangst in Museum Slager neemt een gids je mee op pad door de Bossche straten voor een familiewandeling in het teken van schilder Jheronimus Bosch en de schildersfamilie Slager. Deze wandeling eindigt bij Museum Slager, waar je op eigen gelegenheid de collectie kunt bezichtigen, die vooral bestaat uit stadsgezichten en landschappen. Je zult er kennismaken met een bijzondere Bossche kunstenaarsfamilie.

Lees meer informatie en bestel tickets